Турицов под сериозна въпросителна за мача с Локо Пловдив

07:36
Турицов под сериозна въпросителна за мача с Локо Пловдив

Вчерашният ден роди лоши новини за ЦСКА - София преди домакинството на Локомотив (Пловдив). Мачът с “черно-белите” е в събота от 17:30 часа. Както е известно, Тибо Вион, който пропусна победата с 1:0 над Септември (София), продължава да е болен, а във вторник треньорът на “армейците” Саша Илич бе наказан от Дисциплинарната комисия към БФС да не бъде край тъчлинията за два двубоя. 


Вчера пък стана ясно, че Иван Турицов е с травма в коляното. Той изпитва болки, които му попречиха да вземе участие в заниманието на “червените”, като не е ясно дали ще може да тренира до срещата в събота. 


По този начин и родният национал е под сериозна въпросителна за сблъсъка със “смърфовете”, а при негово отсъствие в ролята на десен халф-бек ще играе Маурисио Гарсес. Именно бразилецът се подвизаваше на тази позиция в първия пролетен кръг срещу Берое, а Турицов бе титуляр на нея срещу Ботев (Враца) и Септември. 


Очаква се срещу Локо (Пд) от титулярния състав да отпаднат Станислав Шопов и Жираир Шагоян. Двамата намериха място в стартовите 11 в предишния кръг, но не впечатлиха и Саша Илич ще ги остави на пейката срещу “черно-белите”.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация