Кишишев: ЦСКА ми бяха ясни още преди 3-4 мача, изключително слаб отбор

09:23
Кишишев: ЦСКА ми бяха ясни още преди 3-4 мача, изключително слаб отбор
Победихме един изключително слаб отбор на ЦСКА, каза след мача с "червените" ветеранът в състава на Литекс Радостин Кишишев.

Тинката смята, че неговият тим е намалил темпото и това е спасило гостите от разгром.

"На мен ЦСКА ми бяха ясни още преди 3-4 мача, изключително слаб отбор. Дано да вземат някоя победа в Европа, но са изключително слаб отбор. Ако не бяхме се отпуснали, щяхме да вкараме и още", каза Кишишев.

"Надявам се, че ще постигнем много. Всички вие видяхте колко добър е Литекс. Стояхме добре, играхме атрактивно и стигнахме до 2 гола, а можехме да вкараме и още. Отборът на Литекс придоби много добър облик с Ангел Червенков, той вече е един от нас. Логично подобренията идват, надявам се да продължим така", добави още футболистът на "оранжевите".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

krasenco
02.11.2009 19:42

Оле този смешник напоследък само глупости ръси!Литекс ли са силните дето ги смаза най-слабия отбор в лига Европа.Аре отказвай се от футбола и отивай да живееш в Англия и не се връщай.Не напразно не го направиха капитан на националите преди време *wink*

liverpool76
02.11.2009 18:31

Къде си бе отворко , а БАТЕ като ви сложиха четворка що не ти бяха малко по ясни , дървар смотан.И по адрес на Бербатов даже си позволява да говори този селски палячо , глупак *angry*

arestigabe
02.11.2009 16:41

Годинките не прощават на никого *sick* *lol* *joking*