Бирмингам и Ман Сити не си вкараха, Гивън спаси дузпа

19:59
Бирмингам и Ман Сити не си вкараха, Гивън спаси дузпа
Манчестър Сити не успя да зарадва мениджъра си Марк Хюз с победа за рождения му ден и завърши 0:0 като гост на Бирмингам в мач от поредния кръг на Висшата лига.

В първите 10 минути "гражданите" по чудо не получиха гол във вратата си, след като футболистите на домакините създадоха две чисти положения и удариха греда.

След вихреното начало обаче Бирмингам постепенно отстъпи инициативата и Крейг Белъми имаше две добри възможности да открие резултата, но пропусна.

Второто полувреме започна с атаки и към двете врати, а в 57-а минута за игра с ръка в наказателното поле на Компани домакините получиха правото да изпълнят дузпа. Ударът на Джеймс МакФадън от бялата точка обаче бе спасен от Шей Гивън. Мартин Петров в 65-а минута замени безличния Роке Санта Круз, а мачът продължи да бъде двуостър.

До края на срещата и пред двете врати бяха създадени изгодни ситуации за гол, но попадение така и не падна, а Бари Фъргюсън бе изгонен в продължението.

Бирмингам: Тейлър, Кар, Роджър Джонсън, Дан, Риджуел, Ларсон, Фъргюсън, Бойър, МакФадън, Джеръм, Бенитес

Манчестър Сити: Гивън, Забалета, Лескът, Компани, Бридж, Райт-Филипс, Де Йонг, Бари, Белъми, Санта Крус, Тевес

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

stasi17
01.11.2009 21:04

И с Марто няма да се получи... Сити може и да идат в Европа но не и тази година

bacardy_breezer
01.11.2009 20:45

Като Марто не е титуляр така ще е *devil* А Сити почнаха добре сезона , всичко вървеше добре за тях до мача с Юнайтед ,ако тогава съдията не ги беше порязал с това продължение излизаха (тогава) на първо място.Отново ще завършат в средата на таблицата ,където им е мястото *joking*