Замесиха Неймар в нов скандал

07:29
Замесиха Неймар в нов скандал

Бразилският нападател на Пари Сен Жермен - Неймар, който е известен с буйния си нрав, отново напомни за себе си. Платформата за френски футбол Get French Football News предаде информация какво е казал футболистът на футболния съветник на парижкия клуб - Луис Кампос, след поражението на отбора от Монако на 11 февруари (събота).


Между двамата възникнало напрежение и се карали на португалски език като звездата на Пари Сен Жермен изкрещял на служителя на клуба: „Не е за теб да говориш с мен, ти не си мой треньор“.


Твърди се, че в свадата активно участие взел и капитанът на отбора Маркиньос.


Пари Сен Жермен направи изключително силна есен и зимува на първото място в Лига 1 и се класира за 1/8-финалите на Шампионската лига. С подновяването на клубния футбол след края на Мондиал 2022 в Катар обаче нещата тръгнаха рязко надолу за парижани, като те записаха 3 поражения и 1 равенство в 9 шампионатни срещи домомента, отпаднаха от Купата на Франция след загуба с 1:2 от Марсилия, а са близо и до края на участието си в Шампионската лига след като отстъпиха на Байерн (Мюнхен) у дома с 0:1 в първия 1/8-финален мач от турнира.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация