Клоп: Началото беше перфектно, но...

06:51
Клоп: Началото беше перфектно, но...

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп говори след тежката загуба с 2:5 от Реал Мадрид в първи осминафинал в Шампионската лига. "Червените" поведоха с 2:0 в първите минути на срещата, но след това допуснаха цели 5 гола. 


"Началото бе невероятно, това е истинският Ливърпул. Всичко бе перфектно и играта ни вървеше точно както искахме. Цялото първо полувреме бе добро, ако не броим головете, които получихме. При първия бяхме леко пасивни в предни позиции, а вторият бе голям шамар. Начинът, по който се защитавахме при третото попадение не бе добър. Това не ни бе от полза срещу отбор, който знае как да контраатакува. След това повече не успяхме да влезем в ритъм. Трябваше 95 минути да играем както първото полувреме. След като стана 2:3, се случи точно обратното", смята Клоп.


"Отиваме в Мадрид да играем футбол. Това ще е голямо предизвикателство, но първо имаме мач в Премиър лийг. Трябва да си вземем поуките от тази загуба. Смятам, че Анчелоти мисли, че всичко свърши. Аз съм на същото мнение в момента. В следващите седмици преди реванша, нещата може да се променят и вторият мач може да е съвсем различен. Ще отидем там за победа, това е всичко, което мога да кажа", допълни наставникът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация