Много нерви и малко футбол в малкото столично дерби

16:24
Много нерви и малко футбол в малкото столично дерби
Славия и Локомотив София не успяха да се победят на стадиона в квартал "Овча купел" и завършиха наравно 0:0.

Преди почивката темпото бе доста бавно и действията на терена като цяло се развиваха в центъра на терена. Въпреки това, символичните гости бяха по-активният отбор и имаха по-чисти голови положения от своя опонент.

В 13-а минута Митев стреля опасно към вратата на Славия, но М`Боли изчисти в коренр. Шест минути по-късно Камбуров засече центриране на Балдовалиев, но отново френският страж на "белите" се хвърли и спаси сигурен гол.

В 37-а минута и славистите получиха добра възможност за гол. Галин Иван центрира за Попара, който от точката за дузпата шутира силно над гредата.

След почивката в случващото се на терена имаше доста брак, много нерви и малко футбол. Все пак "железничарите" продължиха да бъдят тимът, който сякаш искаше повече победата.

Бандаловски бе доста активен по десния фланг и на няколко пъти бранителят захрани Мартин Камбуров с добри подавания. В 70-а минута нападателят стреля опасно към вратата на Славия, но отново М`Боли показа защо е трансферна цел на Левски.

Десетина минути преди края френският страж на "белите" отчая Мартин Камбуров, след като за пореден пъти отрази негов изстрел, този път с глава.

Славия пробва да вкара късен гол в заключителните мигове на двубоя, като Тодор Колев стреля опасно в тялото на Галев след изпълнения на корнер. В крайна сметка двата тима си поделиха по една точка в нервен и не особено интересен за гледане двубой.

Славия - Локомотив София 0:0

Славия: М`Боли, Дяков, Р.Димитров, Кавдански, Т.Колев, Ст.Георгиев, Попара, Р.Петров, Н.Петров, Жуниор, Г.Иванов

Локомотив София:
Галев, Бандаловски, Марков, Пасков, Савич, Добрев, Дяков, Атанасов, Митев, Балдовалиев, Камбуров

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

david_villa_97
01.11.2009 16:46

който го е написал това заглавие нека да умре малко футбол?? ти сигорно не си гледал мача и говориш боклуци тъпи уинер нащастници оправете заглавието

psiharizlle
01.11.2009 16:25

съдията подари равенството на Славия всяка атака засада засада пък незнам дали 1 път имаше засада