Станимир Стоилов обвини "разораните ниви" за несполуките на Левски

18:29
Станимир Стоилов обвини "разораните ниви" за несполуките на Левски

Наставникът на Левски Станимир Стоилов обяви след десетия пореден шампионатен двубой на “сините” без победа, че на разорани ниви, каквито са терените в България към този момент, футбол не може да се играе. Също така Мъри допълни след днешното равенство (1:1) срещу Пирин, че утре ще има яснота дали тимът ще се подсили с нови попълнения.

“Винаги не е приятно, когато Левски не побеждава. Не успяхме да отбележим ситуациите, които имахме. През първото полувреме Пирин бе по-мотивиран, но през второто нещата се промениха. Имахме ситуации да затворим мача. На разорани ниви не може да се играе, колкото и да се постараха домакините.

Имаше прекрасна публика, хубаво време, но нямаше хубав терен. Това попречи. Изпуснахме и положения, вратярят им спаси. Да търсим оправдание не е най-добрия вариант. Това са условията и ще продължаваме да се борим.

Отборът има идея как да играе, но за качество на футбола не ми се говори. Левски има достатъчно силен отбор, когато всички оздравеят и условията за футбол са добри”, каза Стоилов, който на въпрос за евентуални нови попълнения, отговори по следния начин:

“Имаме разговори с определени футболисти, утре ще видим какво ще се случи”, заяви Стоилов, който добави, че на тима се отразява и провала на сделката с Юнайтед груп.

“Нормално е да тежи. Шест месеца чакахме, клубът и всички правехме всичко възможно нещата да вървят по най-добрия начин”, разясни Стоилов, който е категоричен, че състезателите трябва да се постараят повече, за да оправдаят очакванията на запалянковците.

“Привържениците винаги са мотивирани. Футболистите са длъжни да им отговорят с по-добра игра и победи”, сигурен е треньорът на “сините”.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация