Бос на Байерн предрече първо място за \"баварците\" на полусезона

17:15
Бос на Байерн предрече първо място за \"баварците\" на полусезона
До Коледа Байерн Мюнхен ще бъде на върха в класирането на Бундеслигата, убеден е мениджърът на германския гранд Ули Хьонес.

До момента сезона за "баварците" е провал. В шампионата отборът не се движи добре, а класирането за елиминациите в Шампионската лига още е под въпрос. Според Хьонес, проблемите на Байерн са породени от отсъствието на ключови играчи – Ариен Робен и Франк Рибери. Двамата са контузени и пропуснаха вчерашното равенство 0:0 на тима срещу Щутгарт.

"Убеден съм, че преди Коледа ще сме на първо място. В момента без Робен и Рибери просто не сме същият отбор. Наистина, играем добре и без тях, но когато двамата се завърнат в игра, бързо ще се изкачим на върха", смята Хьонес.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

TheVaskobg
02.11.2009 09:30

Глупаци сте и още как!Само глупаците могат да подценят и отпишат отбор като Байерн Мюнхен.Не пишете глупости колкото ей така да отбиете времето или още по-лошо без да разбирате от футбол.Ако сте на по 10-15 годинки попитайте по големите пък тогава спамете.

Ghasper
01.11.2009 22:02

Според вас 4 точки са много?!
Тази игра няма да продължава дълго контузените са много и още не е намерен точния ритъм накрая кой ще се смее *wink* Bayern *thumb_up*

VeneSotirov
01.11.2009 20:07

*lol* Флупаци, олигофрени и палячовци колкото искаш!