Мейсън Грийнууд е провел няколко тайни срещи с част от своите съотборници

18:40
Мейсън Грийнууд е провел няколко тайни срещи с част от своите съотборници

Талантът на Манчестър Юнайтед Мейсън Грийнууд се е провел тайни срещи с някои от играчите на Манчестър Юнайтед в желанието си да бъде изслушан и да бъде чута неговата гледна точка за събитията преди да бъде взето крайно решение за неговото бъдеще. С други пък той се е свързал в социалните мрежи, за да представи своята версия на ситуацията.

Нападателят бе арестуват през януари 2022-а по обвинения в изнасилване, сексуално посегателство и контролиращо поведение, а веднага след това и отстранен от “червените дяволи”. В началото на февруари тази година изненадващо Кралската прокуратура свали всички обвинения към него. Въпреки това от “Олд Трафорд” обявиха, че ще проведат собствено разследване, а талантът продължава няма достъп до отбора. В английската преса се появиха информации, че ще бъдат проведени консултации с играчите на женския и мъжкия тим преди да бъде взето решение за бъдещето на играча.

Източници на вестник “Сън” от клуба съобщават: “Той се е свързал с някои играчи на Юнайтед, с такива, които се познават от годините в академията, срещнали са се, за да го изслушат и сами да решат. Има симпания към него от някои, тъй като той вече е невинен в очите на закона. Играчите обаче остават напълно съсредоточени към доброто представяне на тима в момента,” заявява човек от “кухнята на клуба”. Решение за бъдещето на играча най-вероятно ще бъде взето едва след края на настоящия сезон смятат в медиите на Острова.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация