Звезда на ЦСКА с 39 градуса температура, няма свински грип

12:50
Звезда на ЦСКА с 39 градуса температура, няма свински грип
Тежък грип остави без много варианти в халфовата линия ЦСКА преди гостуването на Литекс. От два дни Коста Янев е болен, вдига 39 градуса температура. Няма съмнения за свински грип, а просто халфът е жертва на епидемиите в България.

Без Янев като дефанзивен халф вероятно ще се върне Маркиньош редом до железния Тодор Янчев. Едва ли треньорът Любо Пенев ще гласува доверие на резервата Светослав Петров. Защитникът Кирил Котев е възстановен и е в групата.

"В никакъв случай не допускам да има симулативна игра при загубата ни с 0:3 от Миньор Перник", каза Пенев. "Ако има доказателства, бих им обърнал внимание. Но през главата такава мисъл не ми минава. Едно е да не играеш умишлено, друго е да не показваш какво можеш. Нормално е един отбор да покаже добра форма, после да има спад и след това отново възход. ЦСКА не е в криза, особено в спортно-технически аспект. Откакто аз съм треньор, изиграхме добри мачове, постигнахме добри победи. Осем месеца обаче не са времето за пълния обрат, който искам. Говоря непрекъснато с момчетата, питах ги дали бойкотират."

Два сезона поред ЦСКА няма победа срещу Литекс в Ловеч. При последната визита "червените" паднаха с 0:1, а преди това направиха 1:1, но после станаха шампиони.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари