Жеков прогнозира, че Хайнц ще къса мрежи

08:00
Жеков прогнозира, че Хайнц ще къса мрежи

Легендарният голмайстор на ЦСКА Петър Жеков изрази задоволството си от дебюта на Томас Хайнц срещу Берое и победата на “армейците” с 4:1 в Стара Загора. Вълшебния стрелец припомни, че след привличането на норвежеца прогнозира, че той ще се представи силно у нас. 


“Щом е бележил толкова много на този студ в Норвегия, значи със сигурност ще успее и в България. Тук са много по-добри условията. И там този Хайнц е вкарал 15 гола! Няма шанс да не вкара поне толкова и тук”, заяви пред “Тема Спорт” Жеков в началото на януари. 


“В Стара Загора не се гостува лесно. Винаги домакините искат да се докажат по най-добрия начин срещу теб. Знам това от личен опит. Затова и да вкараш 4 гола като гост на Берое е впечатляващо. Треньорът Илич трябва да бъде поздравен за смените, които направи, и че пусна новия норвежец Хайнц. Казах ви, че това момче е класно. Бях сигурен и още в първия мач го доказа. Очаквам още в следващия кръг срещу Ботев (Пловдив) на “Армията” да отбележи и първия си гол за ЦСКА”, прогнозира отново Жеков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация