Гонзо: Реферите не искат да ни свирят дузпи

10:32
Гонзо: Реферите не искат да ни свирят дузпи
Спортно-техническият директор на Левски Георги Иванов – Гонзо, който е и треньор на отбора смята, че се заражда тенденция реферите да не свирят дузпи в полза на "сините".

Бившият нападател сподели още, че е доволен от второто полувреме на мача срещу Локомотив Мездра снощи, когато шампионите стигнаха до обрат от 0:1 до 3:1. Гонзо също така призна, че Вячеслав Грозни, който вчера беше на "Герена", е сред кандидатите за треньор на тима.

"Първото полувреме си помислихме, че Мездра ще се победят сами и се наложи на полувремето да се мотивираме. Основната ни слабост от началото на сезона е, че не можем да си вкарваме положенията и затова реагирах толкова остро на пропуските в края на първата част. Доволен съм, че през второто полувреме показахме, че можем да играем футбол, но съм разочарован от представянето през първата част", коментира Гонзо.

"Започвам да наблюдавам тенденция срещу Левски, че съдиите не свирят дузпи за нас. Така стана в Своге, така бе и днес. Бях се зарекъл да не коментирам реферите, но те вече стават изключително нагли. Не искам да свирят за Левски, а да го правят по правилата, независимо дали губим или бием", сподели още бившият нападател.

"Да, Грозни е един от треньорите, които са вариант за Левски, но все още има много време до декември месец. Обсъждаме кандидатурите на четири човека, но ще помислим добре кое е най-доброто за Левски и тогава решим какво ще правим", съобщи Иванов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Notlike
01.11.2009 18:02

Абе пич, точно Левски ли ще ги режат съдиите бе. Точно на Левски са подарили най-много дузпи. Явно тея не могат да свикнат, че като падат от самосебе си, ще получат дузпа.. *thumb_down*