С човек по-малко, Реал удари Хетафе на \"Бернабеу\"

20:50
С човек по-малко, Реал удари Хетафе на \"Бернабеу\"
Реал Мадрид победи Хетафе с 2:0 като домакин и се върна на пътя на победите след резила срещу Алкоркон преди четири дни. "Белия балет" игра с човек по-малко през почти целия двубой, след като Раул Албиол пресилено бе изгонен в 27-а минута.

Преди почивката играчите на Реал изглеждаха доста изнервени и не успяваха да разгърнат напълно потенциала си. Гостите търпеливо чакаха шанс да клъвнат мадридчани на контраатака. В 27-а минута Албиол фаулира Солдадо на границата на пеналта и съдията изгони бранителя по правилото за последния човек. Домакините протестираха, тъй като на линията на Албиол имаше негов съотборник.

През второто полувреме Реал пробва да играе на контраатака и Гонзало Игуаин само за три минути вкара два гола. Първо в 52-а минута Марсело центрира, бранителят на Хетафе Марио не можа да изчисти и от близо Игауаин откри резултата.

В 55-а минута Карим Бензема по чудесен начин изведе Игуаин, който отбеляза втория си гол с удар от малък ъгъл. Десет минути по-късно аржентинецът можеше да запише и своя хеттрик, но удара му срещна гредата.

В крайна сметка "белия балет" показа класата си и въпреки че игра повече от един час с десет души, взе ценни три точки в борбата си за титлата.

Реал Мадрид - Хетафе 2:0

1:0 Игуаин 52-а мин
2:0 Игуаин 55-а мин

Реал Мадрид: Касияс, Рамос, Албиол, Пепе, Арбелоа, Ласана Диара, Шаби Алонсо, Кака, Марсело, Игуаин, Бензема

Хетафе: Устари, Мигел Торес, Ката Диас, Марио, Мане, Парежо, Селестини, Боатенг, Педро Леон, Ману, Солдадо

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ShefkaTa
01.11.2009 14:31

ааа можели сте и да биете *lol* айде ся 3 4 гола др мач да ви вкарат *lol*

Semperit
01.11.2009 00:09

Айде че Милан ги чака на Сан Сиро, да напляска балеринките. *devil*

ivailoh
31.10.2009 23:50

barca 4evar11 ,мълчи бе мухльо ! Реал играят с 10 човека повече от 60 минути и бият с 2:0 ,а ти ми говориш че Хетафе играли по-добре ... Я по-добре си гледай отбора ,дето си вкарва автогол в продължението и прави Х ,а не пиши злобни и некомпетентни коментари относно ПО-ДОБРИЯ отбор ! Хлапе малоумно *stop* *evil*

cob
31.10.2009 21:23

два гола не да гола хахаха