Тухел и Почетино са сред вариантите за заместник на Конте

17:07
Тухел и Почетино са сред вариантите за заместник на Конте

Антонио Конте може да напусне Тотнъм Хотспър през лятото, и то без решението за това да бъде негово. Според „Дейли Мейл“ клубното ръководство на лондончани няма да удължи договора на италианеца, ако той генерално не промени ситуацията с резултатите на отбора. Настоящият контракт на Конте с „шпорите“ изтича през лятото, но клубът има опция да го удължи с допълнителни 12 месеца. Това обаче може да не се случи, ако спадът в представянето на тима продължи и визиите на Конте и Даниел Леви за бъдещето се разминат.

Съвсем доскоро се смяташе, че бъдещето на Конте в клуба е изцяло в неговите ръце. Италианецът подписа кратък договор, за да се убеди в амбициите на Тотнъм за това, че ще бъде изграден отбор, който да се бори за трофеи. Ръководството искаше той да преподпише още след края на миналия сезон, след като специалистът класира „шпорите“ за участие в Шампионската лига. Конте не го направи, макар че всеки път подчертава, че се чувства много щастлив в Тотнъм. Воденият от него отбор обаче спечели само три от последните си девет мача във Висшата лига, вследствие на което изгуби мястото си в топ 4 и вече е на пет точки от Манчестър Юнайтед и Нюкасъл. Това значително променя позициите на двете страни.

Според „Дейли Мейл“ бившият мениджър на Челси Томас Тухел е един от потенциалните кандидати за заместник на Конте. Такъв си остава и бившият треньор на „шпорите“ Маурисио Почетино, който все още е без работа.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация