Тевес не знае бъкел английски, издаде го съотборникът му Сабалета

11:21
Тевес не знае бъкел английски, издаде го съотборникът му Сабалета
Нападателят на Манчестър Сити Карлос Тевес все още е на "вие" с английския език, разкри съотборникът му Пабло Сабалета.

Аржентинският защитник сподели, че ходи редовно на уроци и вече се справя доста добре. Според него обаче, Тевес също трябва да залегне здраво над бумагите и да понаучи някоя друга дума.

"Аз посещавам уроци веднъж в седмицата и говоря все по-добре. Освен това се упражнявам много. Това е важно. Казах на Карлос, че трябва да идва с мен", сподели Сабалета.

Тевес се нуждае от специални инструкции, когато се говори пред целия отбор, а видео разборът му се превежда отделно именно заради факта, че не шпреха английски.

"Понякога той се опитва да говори английски. Но е важно да учиш, защото трябва да комуникираш със съотборниците си, с треньорите, с всички. Плюс това, ще живеем още доста време в Англия", каза още защитникът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ShefkaTa
31.10.2009 15:13

Еми само като му слушах великите изявления лятото и в началото на сезона, че и преди т'ва ми става ясно, че е пълен тъпанар, как да го научи, за него е важното да си зима паричките

zizinho
31.10.2009 12:51

ми само , като погледнеш физиономията му и ти става ясно

svetlio_vn
31.10.2009 12:49

Четвърта година вече е в Англия все пак и е нормално да е понаучил езика . Ако информацията в статията е вярна , значи Тевес е неграмотник *smile*

crissttiano
31.10.2009 12:35

"че не шпреха английски" , " все още е на "вие" с английския език " *lol* чудесна статия инъче *party*