Тим от френския елит готви оферта за Назон

08:23
Тим от френския елит готви оферта за Назон

Елитния френски Оксер проявява интерес към нападателя на ЦСКА - София Дюкенс Назон, твърдят медиите в страната. Тимът от Лига 1 обаче ще трябва сериозно да се бръкне за хаитянина, който е първи избор за атаката на "червените". На "Армията" обаче имат и други опции за ролята на централен нападател в лицето на Браян Морено и Дауда Бамба, а там може да играе и Маурисио Гарсес. Така че в клуба може и да изслушат оферти за Назон.


28-годишният футболист има договор с ЦСКА - София до 2025 година. Това позволява на "червените" да му поставят сериозна цена. Очаква се те да поискат за него не по-малко от 3 милиона евро.


Хаитянинът дойде на "Българска армия" именно от Франция. Преди това той носеше екипа на третодивизионния Кевилий Руен, като за него бяха платени 200 хил. евро. Със сигурност ЦСКА - София ще може да удесетори парите, платени за него, ако се стигне до сделка с Оксер.


Бившият съперник на Левски за Купата на УЕФА изпитва сериозни трудности в Лига 1 и се намира на предпоследното място. Той все пак е само на 2 точки от зоната за спасение. Оксер е отборът с най-слабата атака в елита със само 16 отбелязани гола в 19 мача. Иначе Назон е играл и в друг френски тим Лориен, както и в Уулвърхамптън, Олдъм и Сент Трюиден.


"Мач Телеграф"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация