Лудогорец взима аржентинец от Арис, ако продаде Каули

07:07
 Лудогорец взима аржентинец от Арис, ако продаде Каули

Лудогорец следи ситуацията около аржентинския атакуващ футболист Даниел Мансини. 23-годишният играч е собственост на гръцкия Арис. Тимът от Солун се намира на 5-ото място във временното класиране. до момента Мансини прави добра кампания. Той е участвал в 15 шампионатни мача, в които е реализирал 3 гола.


Местните медии разкриват за интереса на разградчани към тоиз футболист. Той може да играе като плеймейкър, но по-често е използван на десния фланг на нападението. До оферта за правата му може да се стигне, ако Лудогорец продаде Каули. Бразилският халф е силно желан от гръцкия гранд Панатинайкос. 


Той е склонен да заиграе при "детелините", но двете ръководства все още не могат да постигнат разбирателство. Шефовете на "орлите" са непреклонни - не желаят да се разделят с Каули за по-малко от 2,5 млн. евро. Гърците обаче могат да си позволят да извадят не повече от 2 млн. Затова вече се оглеждат за друг футболист с неговия профил.


Междувременно в битката за подписа на Каули се намеси и южнокорейският гранд Чонбук. Според азиатските медии за този клуб не е проблем да плати исканата от Лудогорец цена. Евентуално развитие може да има в следващите дни.


От сезон 2019/20 до момента Даниел Мансини е изиграл общо 103 шампионатни мача за Арис, в които е вкарал 11 гола. В кариерата си е носил още екипите на аржентинския Нюелс Олд Бойс, както и на френските Бордо, Тур и Оксер. Той притежава и италиански паспорт, което означава, че не заема квота за чужденец извън ЕС.


До момента Лудогорец официално е обявил само един входящ трансфер - този на централния защитник Диниш Алмейда. От клуба пък си тръгна 34-годишния десен бек Сисиньо. Той преминава в бразилския елитен Баия, с който вече има договор за 2 сезона. Контрактът влиза в сила при успешно преминаване на медицинските прегледи. Според последните информации на негово място трябва да пристигне аржентинеца Алекс Виго от Индепендиенте.


"Тема спорт"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация