В ЦСКА още мъдрят какво да правят с пияниците

08:15
В ЦСКА още мъдрят какво да правят с пияниците
Шефовете и треньорите на ЦСКА все още се чудят как да решат проблема с пиянството в отбора.

Вчера "7 дни спорт" съобщи, че четирима футболисти са пирували до 3 часа сутринта миналата седмица в нощта на петък срещу събота. Иван Иванов, Иван Караджов, Коста Янев и Павел Виданов бяха засечени в уиски бара на хотел "Феста София" с две бутилки алкохол на масата и във вихъра на купона.

Вчера от ръководството на клуба първоначално не искали да повярват, че това е възможно. Един от футболистите, най-вероятно Коста Янев, отрекъл категорично. За останалите не е ясно какво са казали пред шефовете си. За Иванов и Виданов се разбра, че изтъкнали следния аргумент – не близвали алкохол.

В момента на Армията умуват какво да правят с четирите издънки. До снощи нямаше решение за наказание, тъй като шефовете все още проучваха случая. Ако ще се взeмат мерки, вероятно това ще стане след мача с Литекс в Ловеч.

Въпросното заведение, където "армейците" са съгрешили, се намира точно до офиса на "Титан" на бул. "България". Разбра се, в същия бар ходели често и играчи на Левски.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

roma_ole
05.11.2009 11:18

,,Разбира се,в същия бар ходели често и играчи на Левски" ахаха те сигурно са комбина *beer*

Kalinho
31.10.2009 11:00

е как какво да ги правят да им дадат карти за намаление в столичните дискотеки и да им наливат по едно двойно преди тренировка и по бутилка на момченце преди мач *wink*