ЦСКА връща Генерала при резил в Ловеч

20:16
ЦСКА връща Генерала при резил в Ловеч
Миодраг Йешич е предложен като вариант за нов треньор на href="http: / /cska-sofia .winner .bg" target="_blank"> href="http: / /cska-sofia-1948 .winner .bg /" target="_blank">ЦСКА < /a> < /a> при евентуална раздяла с Любослав Пенев , съобщава "Труд" . Кръгът на съветниците около босовете на “Титан” странно изпълзял след само една загуба в първенство и лансирал версията с готовността на Йешич да се върне .
/>
/> Наред с неоспоримите му успехи - шампионската титла през 2005 г . , победите над href="http: / /liverpool .winner .bg" target="_blank"> href="http: / /liverpool .winner .bg /" target="_blank">Ливърпул < /a> < /a> и href="http: / /leverkusen .winner .bg" target="_blank"> href="http: / /leverkusen .winner .bg /" target="_blank">Байер Леверкузен < /a> < /a> - Йешич е и доста спорна фигура на “Армията” . Част от феновете се прекланят пред него за победите му над href="http: / /levski-sofia .winner .bg" target="_blank"> href="http: / /levski-sofia .winner .bg /" target="_blank">Левски < /a> < /a> с href="http: / /litex-lovech .winner .bg" target="_blank">Литекс < /a> и href="http: / /slavia-sofia .winner .bg" target="_blank"> href="http: / /slavia-sofia .winner .bg /" target="_blank">Славия < /a> < /a> . С href="http: / /cska-sofia-1948 .winner .bg /" target="_blank">ЦСКА < /a> Йешич взе само един успех в дербито от 5 опита . В Борисовата градина обаче не забравят - под негово ръководство “червените” пропиляха 7 т . аванс и дариха титлата на вечния съперник през 2006 г .
/>
/> След напускането на href="http: / /cska-sofia-1948 .winner .bg /" target="_blank">ЦСКА < /a> Йешич може да се гордее само с една купа на България , спечелена с Литекс . Останалото са тотални провали в родния href="http: / /partizan .winner .bg" target="_blank"> href="http: / /partizan .winner .bg /" target="_blank">Партизан < /a> < /a> , href="http: / /buducnost-p .winner .bg" target="_blank"> href="http: / /buducnost-podgorica .winner .bg /" target="_blank">Будучност Подгорица < /a> < /a> , румънския href="http: / /cs-otopeni .winner .bg" target="_blank">Отопени < /a> . Наскоро бе освободен от либийския “Ал Итихад” .
/>
/> Засега вариантът “Йешич” е теоретичен , тъй като “Титан” гласува доверие на Любо Пенев , но източници от "Парка на свободата" шушукат , че при евентуална загуба в href="http: / /litex-lovech .winner .bg /" target="_blank">Ловеч < /a> през уикенда , Генерала ще се завърне на стадион "Българска армия" .
/>

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Dente00
31.10.2009 20:01

Ооо да моля ви върнете го *lol* да стигнете нашето ниво (Левски) хахаха тоя човек е изгонен от 10-тина отбора вече...това говори само за класа

vu6kataaa
31.10.2009 14:39

Глупости , за какво ще го гонят ??? Благодарение на неговата селекция и тактика ЦСКА попеби Динамо М. и влезе в Лига Евеопа , дори има 1 точка , толкова пари е изкарал за ЦСКА ,а ще го гонят. *joking* Я по хубаво се скрите някаде *wink*

ivailo_zizov
31.10.2009 10:03

Смятам, че смяната на Пенев няма да се отрази ползотворно на ЦСКА, но впредвид как сениха чичо му явно има нещо вяно в тези приказки... *erm*

keysa
31.10.2009 07:52

аз го харевсвах йешич,нетрябваше да напуска цска...но...кой отбор не търпи поражения,а-питам аз!

Hristiyan
31.10.2009 02:31

stoqn90, че няма отбор без загуба - няма, но има отбор без загуба за 1 сезон, пример за това е любимия ми Arsenal сезон 2004, иначе си прав, да се мисли за смяна на треньора при една загуба, макар била и доста изненадваша !

plamo_85
30.10.2009 22:28

Kalinho Значи Левски не ги смяташ за силни в БГ?

Kalinho
30.10.2009 21:59

Аз и преди ви го казах един голям балон се спуква и издишва въздух постепенно и гълта вода надолу към тинята. До сега отбора на цска не игра с никой от по силните отбори в Бг и беше нормално да натрупа актив сега влизат в трудна серия мачове с Литекс, Черноморец и Локо Сф и ще се види че отбора не е толкова силен и обигран. Няма тренъор в света който да може всеки сезон да взема по 10 играча и да прави нов отбор а някой се мъчат точно това да правят

stoqn90
30.10.2009 21:44

а какъв милодраг ще взимаме гонзо, я вижте как възроди левски *lol*
хора разберете и най - добрич отбор има загуба, отбор без загуба не съществува!!!
а дори и да не бием литекс, ако изгонят пената ще е спр огромна грешка

Grishe60
30.10.2009 21:43

Досега само съм прочитал коментарите на всички,но вече е мисля и аз да кажа своето мнение.Като човек който близо 43 години е фен на ЦСКА(във всичките му формации и имена)мисля,че Любо Пенев е човекът който ще изведе отбора там където му е мястото.Мястото му е в Европа(на едно от челните места),защото няма друг български отбор,който е показал ,че може това.Просто иска време за да успее с тези мизерни средства да подготви един наистина евро боец.Мисля,че днешната информация е някаква шега за смяната на Любо.

plamo_85
30.10.2009 21:42

Абе тия дни ТОП новините са "епидемията от свински грип" и "кой ще наследи Любо Пенев" айде стига моли ви се с тези спекулации *angry* *evil* *angry*

roosh
30.10.2009 21:30

кви са тез раоти едвали ще го изгонят от цска

jaws
30.10.2009 21:27

Ако наистина при евентулно уволнение на Любо Пенев поради загуба на Литекс Йешич дойде то тогава аз се надявам ЦСКА да загубят от Литекс като се има на предвид че съм от ЦСКА !

MISTERIY
30.10.2009 21:13

стига глупости Пенев е най-добрия тва че ифрачите са се излигавили срещу Миньор неможе да обвиняват Любо Пенев Той показа че знае как се работи и ни направи отбор!!! и ще ни направи още по силни той сам каза няколко пъти че знае кво търябва да направи но му трябва време..(разбира се не точно със същите думи)

mitrofan
30.10.2009 21:00

не сменяите Пенев.Стига с тези интриги и мафиозки изпълнения.Оставете човека да работи спокойно.Аз още в началото на сезона предупреждавах,че с момчета които са научени да падат по командаи да скачат на определени отбори нямя да стане читав отбор.Ако бяна оставили юношите нямаше да е по зле.Нека работи човека 2-3 години и тигава да очакваме някакви резултати.

ZIZU_
30.10.2009 20:50

И от кога феновете на Левски са продажници и курви.Мери си малко думите.

STONE_92
30.10.2009 20:41

Аз мисля че Любо е човека. една загоба е нормално. реал, милан и др падат от кого ли не. Стига лъжи и интригии ще помоля феновете на ЦСКА да са верни а не като Уефскарските продажници и ку...и