Интересно име се спряга за атаката на Юнайтед след неосъществения трансфер на Гакпо

23:02
Интересно име се спряга за атаката на Юнайтед след неосъществения трансфер на Гакпо

Манчестър Юнайтед няма да се откаже от идеята да привлече офанзивен футболист през януари. На първо място в списъка на мениджъра Ерик тен Хаг беше неговият сънародник Коди Гакпо, но той изненадващо премина в Ливърпул. 

Според няколко испански медии от ръководството на “червените дяволи” са се насочили към Марко Асенсио. Крилото на Реал Мадрид много рядко попадна в титулярния състав от началото на сезона и не е ясно дали ще поднови изтичащия си през лятото договор. 

Асенсио ще може да преговаря с други клубове от 1 януари, а на “Сантиаго Бернабеу” са склонни да изслушат евентуални оферти за него, за да не го изпуснат без пари след края на сезона. Манчестър Юнайтед пък знае, че испанският национал няма да струва много пари и вече подготвя оферта. 

Не е тайна, че Асенсио е недоволен от статута си на резерва, а освен това е обтегнати отношения с ръководството на мадридския гранд, което отказа да удовлетвори финансовите му изисквания за нов контракт. Всичко това навежда на мисълта, че фланговият футболист с радост би приел да продължи кариерата си на “Олд Трафорд”.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация