Треньорът на Левски: Не мислим за шампионската титла

19:22
Треньорът на Левски: Не мислим за шампионската титла
Наставникът на Левски Тони Здравков заяви, че в клуба не мислят за шампионската титла, а как да наваксат изоставането в точките от ЦСКА.

"На Левски му липсват точки в първенството и не можем да си позволим да мислим за мача със Залцбург. Говорили сме за срещата с Залцбург, но малко. Предстои ни двубой с Локомотив Мездра, след това ще мислим за този от Лига Европа. В момента не мислим за шампионската титла, а как да наваксаме изоставането в точките от ЦСКА. За тази цел обаче не трябва да допуснем да се повторят такива загуби като срещу Берое на собствен терен. Ние сме длъжни да подходим с внимание към мача с Локомотив Мездра. Според мен футболистите на Левски трябва да подхождат по един и същ начин с увереност, да демонстират възможностите си по време на мач и да побеждават. Играчите ни трябва да показват във всеки един момент класа. За Левски нищо не е загубено. Откакто аз се помня, Левски винаги се е борил за първото място. Когато някой от нашите конкуренти загуби точки, ние сме длъжни да се възползваме от това. Работим в екип с Гонзо. Хората, които ще трябва да влязат по време на мача и всички други решения, се обсъждат от целия треньорки щаб и мисля, че работим добре", сподели Здравков.

Треньорът на "сините" добави, че възстановяването на Елин Топузаков върви добре и в понеделник ще му бъде свалена шината, което означава, че най-вероятно бранителят ще започне тренировки на индивидуална програма.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация