В ЦСКА сплотяват колектива на една маса с Боса

17:53
В ЦСКА сплотяват колектива на една маса с Боса
Босът на ЦСКА Димитър Борисов реши да сплоти колектива, като покани целия отбор на вечеря.

Любо Пенев, целият треньорски екип и всички футболисти седнаха на една маса в "Каса Бояна". Началници и футболисти бистриха повече от два часа загубата от Миньор Перник с (0:3) и причините за лошата игра в последните мачове, съобщава "7 дни спорт".

Борисов казал на играчите какво не му харесва в ЦСКА напоследък. Според него нямало колектив, липсвал и дух в отбора. Шефът на "Титан" имал претенции най-вече към бездушната игра.

"И да паднете в Ловеч, няма страшно. Въпросът е хората да ви видят, че се раздавате напълно и хвърляте всичко от себе си", казал Борисов на момчетата и декларирал пред отбора пълно доверие към старши треньора Любослав Пенев.

Станало въпрос и за забавянето на част от премиите на футболистите. Борисов обяснил, че "Титан" е поел тежко наследство от предишното ръководство и прави всичко възможно да се разплаща навреме. В ЦСКА разчитат, че срещата с ръководството ще мобилизира отбора за предстоящия мач с Литекс. След загубата от Миньор групчките в ЦСКА се изпокараха една с друга, стигна се и до бой в съблекалнята.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация