Херта връща Домо на \"Герена\", само от Левски да си го поискат

17:52
Херта връща Домо на \"Герена\", само от Левски да си го поискат
Валери Домовчийски може да се озове обратно на "Герена" още през зимната пауза, съобщава "24 часа".

23-годишният нападател има голям шанс да се окаже човекът, с когото "сините" да търсят решение на мъчещите ги проблеми пред вратата на противниците.

Новият треньор на Херта Фридхелм Функел обяви, че не е доволен от нападението и готви сериозни кадрови промени. Това потвърди и мениджърът на берлинчани Михаел Преец. Набелязаните за изгонване са бразилските халфове Сичеро и Кака, нападателите Артур Вишнярек и Валери Домовчийски.

"Когато нямаш средства за желаната нова селекция, трябва да продаваш играчи. Вишнярек и Домовчийски вече са направили имена и са достатъчно популярни в страните си. Нормално е да има интерес към тях. Ако се появи конкретно предложение от техните страни или от клубове от други държави, двамата ще бъдат продадени", съобщи Преец.

В общи линии мениджърът на Херта обяви на всеослушание, че е готов на момента да седне на масата за преговори, ако " Левски" или друг отбор излезе с оферта за Домо.

„Старата дама” е на последно място в Германия. В първия кръг тимът записа победа, но последваха 8 загуби преди в последния кръг берлинчани да направят равен с Волфсбург. Домовчийски играе само веднъж като титуляр, в пет срещи влиза резерва и няма отбелязан гол от началото на сезона.

За Левски обаче е вкарал 60 в 121 мача. Домо има договор с Херта до 2012 година, но престоят му в тима от Берлин може да се определи като тотален провал.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

top4o_1994
30.10.2009 19:06

Домо си е много класен нападател(за бг Първенство) а и по принцип такъе играч(не е задължително той) ни трябва който да бележи при първа възможност за гол!!!

lubo_309
30.10.2009 18:25

Е Домо вкара за купата няколко гола, но май отпаднаха. А иначе въпроса е от къде Батков ще извади милион и нещо евра за Домо, като не даде 600 000 евра за Макриев. Това май е поредния кьор фишек!!!

lucky_79
30.10.2009 18:21

Въпроса е дали Валери иска да се върне в България ???

Fabregas_boy
30.10.2009 17:56

Левскари,ТОВА Е МОМЕНТА! Ако не го щете...егати ръководството ше имате *lol*