Даниел Пеев донесе трите точки за Пирин срещу \"моряците\"

17:50
Даниел Пеев донесе трите точки за Пирин срещу \"моряците\"
Отборът на Пирин Благоевград победи Черно море с минималното 1:0 в първата среща от 11-я кръг на "А" група, която се игра на стадион "Огосово" в Кюстендил.

В началото на първото полувреме двата отбора бяха равностойни, но домакините все пак имаха лек превес. В 33-а минута на срещата, "орлетата" откриха резултата чрез Даниел Пеев. След центриране от корнер, Александров изчисти лошо с глава, топката попадна в Пеев, който с воле от границата на наказателното поле я прати в мрежата на Илко Пиргов.

В 46-а минута на мача, благоевградчани имаха възможност да удвоят резултата, след като Даниел Младенов излезе сам срещу Пиргов. Той стреля, но стражът на варненци показа завиден рефлекс и улови. В 67-а минута, Даниел Пеев се опита да изненада вратаря на гостите с удар от около 20 метра, но Пиргов бе на мястото си и спаси.

"Орлетата" останаха с човек по-малко в 80-а минута, когато Мирослав Ризов получи директен червен картон, заради удар без топка по противников играч. До края на срещата Пирин продължаваха да атакуват и имаха възможност да удвоят резултата, но Златковски не успя да преодолее вратаря на "моряците" Илко Пиргов. В крайна сметка, Пирин спечели трите точки след успеха си с 1:0 над гостуващия варненски тим.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация