Манчестър Юнайтед сменя генералния си спонсор

10:06
Манчестър Юнайтед сменя генералния си спонсор

Манчестър Юнайтед е започнал процес на издирване на нов генерален спонсор, информира пресата в Англия. “Червените дяволи” са постигнали договорка за разтрогване на договора с “Тиймвюър”, които в момента заемат позицията на на фланелката на тима.


Германският концерн е основен спонсор на Манчестър Юнайтед от март 2021-а, когато замени “Шевролет”, но още преди месеци шефовете изразиха съмнения в сделката и желание за нейното прекратяване. Въпреки това “Тиймвюър” ще продължи да заема мястото на фланелката на първия тим докато от “Олд Трафорд” осигурят техни заместници. 


“След като сделката с “Тиймвюър” бе договорена в разгара на пандемията от COVID-19, Манчестър Юнайтед ще се възползва от възможността да започне целенасочен процес по намирането на нов генерален спонсор в условията на нормализиране на пазара. След намирането на нов основен партньор и поемането на тази роля от него, “Тиймвюър” ще продължи да бъде важна част от глобалното партньорство на клуба, което ще продължи до края на първоначалната договорка до 2026-а,” заявиха в официално съобщение от Манчестър Юнайтед


Собствениците на Манчестър Юнайтед от семейство Глейзър обявиха, че търсят нови инвеститори в клуба, но са готови и за продажба на “червените дяволи”.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация