Тотнъм ускорява преговорите за нов договор на Конте

07:46
Тотнъм ускорява преговорите за нов договор на Конте

Тотнъм и Антонио Конте ще стартират отново преговорите за подновяване на договора на наставника, съобщава "Атлетик". Италианецът дойде в клуба през ноември 2021 година и подписа за 18 месеца. Така настоящият му контракт изтича в края на сезона и лондончани правят всичко по силите си да го удължат.


Разговорите за удължаването на контракта стартираха още през октомври, но за момента сделка все още няма. Двете страни отново ще седнат на масата за преговори още тази седмица. Разговорите ще включват не само дължината на договора и възнаграждението на наставника, но и амбициите за развитие на клуба. 


Както е известно, Конте напусна последните си два клуба Ювентус и Интер, тъй като не бе доволен от амбициите им. Затова в Тотнъм са наясно, че трябва да убедят наставника в своя проект и да му гарантират сериозни инвестиции в нови футболисти.


"Шпорите" имат още една причина да бързат с подновяване на договора на наставника. В последните дни отново се заговори, че той може да се завърне в Ювентус от лятото. Специалистът води "старата госпожа" от 2011 до 2014 година и донесе три титли на клуба. Спекулациите бяха подхранени и от факта, че Конте бе забелязан преди дни да вечеря в ресторант в Торино.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация