Бразилски медии "финализираха" трансфера на Рикардиньо в Левски

09:14
Бразилски медии "финализираха" трансфера на Рикардиньо в Левски

Бразилските медии избързаха да финализират трансфера на Рикардиньо в Левски. Според „TNT Sport Brasil“ нападателят вече е подписал за три години със „сините“. Това обаче не е вярно.


Според сигурна информация на „Мач Телеграф“ нападателят все още не е пристигнал в България, за да мине задължителните медицински прегледи, а чак тогава ще подпише със „сините“. Очаква се това да стане преди Нова година, но така или иначе финалният договор не е факт, въпреки че това е само подробност и всичко между двете страни е уточнено.


Иначе „сините“ и Гремио, който държи правата на Рикардиньо, са се разбрали за сделката. Според източници Левски няма да плащат трансферна сума за бразилеца, но Гремио ще задържи 30% от правата му и ще вземе 1/3 от парите при евентуален следващ трансфер.


Отделно „TNT Sport Brasil“ твърди, че бразилският клуб ще запази цели 55% от правата на Рикардиньо, което също не отговаря на истината.


Рикардиньо дебютира в професионалния футбол през 2021-а година, а за 32 мача успява да вкара 9 гола. Следват наеми в Маритимо и Атлетико Гоянензе. Този сезон има 9 мача, но без да е реализирал попадение.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация