Арагонес сменя Пелегрини на \"Бернабеу\" и праща Раул окончателно в историята

20:58
Арагонес сменя Пелегрини на \"Бернабеу\" и праща Раул окончателно в историята
Наставникът на Реал Мадрид Мануел Пелегрини и легендата на тима Раул се пекат на горещ ламаринен покрив!

Медиите в Испания назоваха поредния специалист, който е кандидат за поста треньор на "белия балет". Според информациите, това е 70-годишният бликащ от енергия Луис Арагонес. Бившият национален селекционер на "Ла Фурия" обаче е известен и с това, че недолюбва капитана на "кралския клуб" Раул. Този факт за мнозина "разбирачи" прави кандидатурата му нереалистична, но от друга страна Флорентино Перес е решен на всичко в името на бъдещите успехи на тима. За раздяла с Раул, който във всеки мач чупи рекорди пък се говори от доста време.

За поста на Пелегрини се спряга и Лучано Спалети, но по последни данни италианецът вече се е споразумял с руския Зенит.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

asenovec_96
15.11.2009 13:35

не може да го махне, Раул е като медалйон носещ късмет на отбора *thumb_up*

Krasko_patrona
05.11.2009 20:57

И Господ да слезе неможе да махне Раул от Реал Мадрид..!! *wink*

niki_bg99
30.10.2009 18:29

Абе тоз е добър треньор, няма спор. Ама как ще маха РАУЛ! защо не го харесва, не знам. Това ще е голяма грешка от страна на чичо Перес. Макар да не съм за " Ел Дебелактико " мисля, че не са такива тъпаци да продадат не някой като Марсело, а великия РАУЛ!

lubo_krika
29.10.2009 23:34

По-голяма глупост скоро несъм чел.За 2-3 загуби и ще махат тренйора.Ако и Раул го извадят от състава усещам,че Перес ще си навлече гнева на феновете.То Той им вкара дотук повечето голове.

juve_83
29.10.2009 23:27

Хахахаха, минетчии, да ви е честит лудия старчок, а ако махнете Раул отбора ви ще стане тимче от златната среда, и има да ви дънят отбори като Осасуна и Сантандер *lol*
Разпадай се мадридска кочино *lol*

ShefkaTa
29.10.2009 23:17

Te Реал са в криза от началото на века хах а колкото до Раул да го махнат, що не шансовете им да бият ептен ще изчезна ся поне от време на време се объркват да хващат някой мач *lol* но нищо чудно те прават грешка сред грешка що да не махнах и раул, въпреки че смятам че дори те не са толкова глупави и няма да земат "професорчето"

dunavec__
29.10.2009 22:49

Да ви е честит професор Вучков, мадридски нещастнициии! *lol*

maistorinho
29.10.2009 22:11

Е с колко акъл ще махнат,Раул от състава !?!?!? Това е все едно да махнеш на танка веригите...Единствения ,който играе със сърце за този отбор при това му върви-не е да не бележи ,пък и тая загуба от АЛкоркон си беше чисто тото,предполагам ще има 10-0 на Бернабеу,а ако и тогава паднат вече може да се говори за криза в тима...Колкото до Пелегрини и Раул...Аз лично не видях фрапантни грешки в тактически план от страна на тренера , а Раул има гориво за още 2 сезона ...Тъй ,че Арагонес ще бъде поредната грешка от страна на ръковоедството на "Белия Балет"