Как отборът ни да победи? Хвърлете балони на терена, светнете в очите на вратаря, наплюйте съдията!

20:37
Как отборът ни да победи? Хвърлете балони на терена, светнете в очите на вратаря, наплюйте съдията!
Изобретателността на феновете по цял свят няма край...

Ливърпул загуби с 0:1 гостуването си на Съндърланд в мач от Висшата лига на Англия заради хвърлен от публиката балон. След това феновете на Манчестър Юнайтед решиха да повторят номера срещу "мърсисайдци" на "Анфийлд", но този път без успех.

Феновете в Италия пък си имат други методи за въздействие върху случващото се на терена.

Отборът на Наполи бе глобен с 15 000 евро заради лазерите, с които тифозите заслепявали вратаря на Милан Дида. Мачът между бившия тим на Диего Марадона и "росонерите" снощи завърши 2:2, като неаполитанците изравниха в продължението на срещата.

Феновете на Дженоа пък решили да се намесят в развоя на двубоя срещу Фиорентина с пряка атака към страничния съдия. Феновете на "грифоните" наплюха рефера и го уцелиха с монета, а случайно или не техният тим победи с 2:1...

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Dente00
29.10.2009 23:31

Аре бе балона им е проблем на Пуул...те Съндерланд ги надиграха тотално...МАЛКО ЛИ КЪСМЕТ имат през годините в ШЛ? Спомнете си мачовете с Челси!!Незачетени голове...засади..а сега един гол и айдееее ощетени сме *lol* А Челси дали не беше ощетен срещу Пуул преди 3 години ли колко минаха.. Айде стига късмета е с даден отбор определенно време после се иска класа...обаче ПУУЛ я нямат определенно *smile* Неможе да искаш да станеш шампион след като разчиташ на Бабел и бившата резерва на Бербо..ВОРОНИН....е как ше станеш ШАМПИОН *wonder* Торес няма ли го в атака мача е приключил преди да почне Видя се и с Манчо,че Торес няма ли го положението е трагично НЕМОЖЕ да се разчита на недъзи като Бабел и Воронин *stop* Милан какво се оплаква??? Неможе да си копува вече мачовете и айдее вече всеки е заплаха за тях...сега ще почне и настилката сигурно да им пречи на "пенсионерите" 3-4 години ли го заслепяват Дида ,че нищо не става от Милан????

Kantev
29.10.2009 20:59

Много стойностна статия,определено.... *thumb_down*