Ръководството на Атлетико се подигра с кандидат-купувачите на Жоао Феликс

23:04
Ръководството на Атлетико се подигра с кандидат-купувачите на Жоао Феликс

Ръководството на Атлетико Мадрид е готово да се раздели с Жоао Феликс още през януари. “Дюшекчииите” са поставили цена от 140 млн. евро на португалския национал, пише "Релево". Това е повече от рекордните в историята на клуба 127 млн. евро, които бяха платени на Бенфика през 2019 година. 

Преди два дни изпълнителният директор на Атлетико Мигел Анхел Хил Марин потвърди, че Феликс не е в добри отношения със старши треньора Диего Симеоне и при това положение най-логично е да се стигне до негов трансфер. 

Самият футболист също намекна, че няма желание да остане на “Сивитас Метрополитано”. След разгромната победа с 6:1 над Швейцария на осминафиналите на Мондиал 2022 той заяви, че се чувства по-комфортно в ролята си в националния отбор. 

23-годишният нападател иска да премине в някой от грандовете на Стария континент. Интерес към него проявяват Байерн (Мюнхен), Арсенал и Челси, но с една стъпка пред конкуренцията е Пари Сен Жермен. Смята се, че агентът Жорже Мендеш вече е стартирал преговори с парижани. 

От началото на сезона Жоао Феликс има 18 мача и 4 гола за Атлетико във всички турнири.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация