Тен Хаг: Кристиано Роналдо е минало

22:48
Тен Хаг: Кристиано Роналдо е минало

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг наруши мълчанието си по повод напускането на Кристиано Роналдо. Португалската звезда създаде един от най-големите скандали във света на футбола в последните месеци, след като даде интервю пред Пиерс Морган, в което нападна клуба, собствениците и мениджърът на тима, като заяви, че няма никакво уважение към него. Това, естествено, стана причина за разтрогването на договора му с клуба от “Олд Трафорд”.

“Той си отиде, това вече е минало,” лаконичен бе нидерландският специалист с кратък, но красноречив отговор за отношението му.

След това Тен Хаг се обърна към бъдещето на клуба и всичко, което ще се случва след края на Световното първенство в Катар.

“Смятам, че се движим в правилната посока, това е моето усещане, но също така знаем, че имаме още много работа за вършене. Имаме план, играчите са информирани, че след края на Мондиал 2022 трябва да се върнат в клуба, защото шампионатите продължават и имаме програма. Те трябва да са готови, смятам, че нашите футболисти са свикнали. Надяваме се някой да стигне до там. Те трябва да се справят с успехите, но и с пораженията, така че да са готови за следващите предизвикателства,” заяви Тен Хаг.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация