Бразилия атакува място на четвъртфиналите, способна ли е на изненада Южна Корея?

07:21
Бразилия атакува място на четвъртфиналите, способна ли е на изненада Южна Корея?

Бразилия започва участието си в елиминационната фаза на Мондиал 2022. Първото препятствие пред южноамериканците е Южна Корея. Срещата е с начален час 21:00.


Бразилия загуби от Камерун с 0:1, но продължава да е големият фаворит за трофея в Катар. Тите даде шанс за изява на играчи, които до момента получиха малко минути на Световното и те не се представиха лошо, но не реализираха положенията, които създадоха.


За жалост на селекционера и петкратните световни шампиони, Алекс Телеш и Габриел Жезус отпаднаха от сметките и няма да играят до края на форума. Под въпрос, разбира се, остава голямата звезда на тима Неймар, а също и универсалният защитник Данило. В корейския лагер също ма проблеми и те са свързани с централния бранител Ким Мин-Дже. Защитникът на Наполи е


Южна Корея се класира на 1/8-финал след победа с 2:1 срещу Португалия в заключителните минути.


В груповата фаза срещу Уругвай и дори Гана ясно се видя, че корейците не са на високо ниво и срещу може би най-силния състав в Катар ще имат сериозни проблеми.


“Селесао“ дори не допусна точен удар към вратата си в първите два мача срещу Швейцария и Сърбия, което е показателно за потенциалът, с който разполага.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация