Феномена: Според мен това е най-добрият състав на Бразилия от 2002 година насам

03:10
Феномена: Според мен това е най-добрият състав на Бразилия от 2002 година насам

Един от най-великите нападатели в историята - Роналдо, сподели очакванията си за това докъде може да стигне Бразилия на Мондиал 2022. Феномена е на мнение, че “селесао” разполага с всичко необходимо за да триумфира с титлата и вярва, че Неймар ще бъде големият лидер на тима по пътя към трофея. 

“Тите прекрасно знае как трябва да играе отборът. Той е отличен треньор. Според мен това е най-добрият състав на Бразилия от 2002 година насам. Момчетата са подготвени кондиционно и се влагат максимално в тренировките и мачовете. Срещу Швейцария беше по-трудно, отколкото срещу Сърбия. Мисля, че в елиминациите отборът ще играе още по-силно”, коментира Роналдо. 

“В Бразилия не обичаме изненадите във футбола. Тимът ни е различен без Неймар. Той е двигателят на състава. Дано контузията не му попречи да покаже най-доброто от себе си в решаващите мачове. Неймар е природен талант. Милиони по света му се възхищават. От него и от националния отбор се очакват победи и красива игра. Само шестата звезда на екипите би направила от неймар легенда за поколенията. Той трябва да бъде запомнен като един от най-големите футболисти, а не като такъв, когото феновете проклинат”, каза още феномена.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация