Двама са основните кандидати за нов треньор на Реал Мадрид

16:34
Двама са основните кандидати за нов треньор на Реал Мадрид
Бившият наставник на Интер Роберто Манчини е един от основните кандидати за заместник на Мануел Пелегрини начело на Реал Мадрид, твърди "Кориере Дело Спорт". Според пресата на Острова обаче, ако се стигне до смяна на наставника на "Белия балет", то негов заместник ще е мениджърът на Ливърпул Рафаел Бенитес.

Манчини е без работа от лятото на 2008 година, когато бе уволнен от "нерадзурите", но по времето си там специалистът спечели три титли на Италия (една, от които служебна). Рафаел Бенитес бе поставен под огромно напрежение от собствениците на мърсисайдци след поредица от слаби резултати, които поставиха на карта излизането на "червените" от групата в Шампионска лига и амбициите за титла във Висшата лига. Постигнатата победа на Манчестър Юнайтед през изминалия уикенд свали до известна степен напрежението от треньора, но в никакъв случай не може да му гарантира сигурно бъдеще на "Анфийлд".

Настоящият треньор на Реал Пелегрини е под голямо напрежение след последните резултати на тима, като особено тежко бе приета загубата с 0:4 от аматьорския Алкоркон за Купата на Краля.

Ако "Белия балет" загуби от Хетафе през уикенда, се очаква Мануел Пелегрини да бъде уволнен и друг наставник да води тима срещу Милан в Шампионската лига другия вторник.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

cobrito
29.10.2009 18:39

рафа е тракторист тои налага футболисти които на него му са по вкуса *thumb_down*

SchweppesS
29.10.2009 18:30

Реал Мадрид си сменят трениорите като националния ни отбор...

magicbedtime
29.10.2009 16:51

Те според мен трябва да го оставят тоя Пелегрини ,защото трябва малко да рискуват ако го оставят той може да преодолее тази криза и да тръгне всичко както се казва "по вода",а ако продължават така да сменят треньорите като носни кърпички всяка година нищо няма да стане ,защото то се иска време да се успокой и да се почуства удома си и тогава нещата ще тръгнат.