Миньор Перник върви в правилната посока

16:30
Миньор Перник върви в правилната посока
Треньорът на Миньор Перник Антон Велков заяви, че е нормално след победата над ЦСКА очакванията към перничани да са по-сериозни.

"Мачове като този с ЦСКА се явяват като кръстопът. В отбора имаме и млади, и опитни футболисти, но аз лично се опасявам от негативни отражения заради този успех. Сега погледите са фокусирани върху нас и трябва да докажем, че мачове като този с ЦСКА са положителни. Не е нормално един отбор да печели непрекъснато. Ясно е обаче, че след идването на Балъков в Черноморец, бургаския тим стана пример за организация. Няма никакво съмнение, че резултатите им не са случайни. За две седмици Миньор премина от Северния полюс до Екватора, но не трябва да се главозамайваме. Лично аз не съм. Дойдохме в София, подготвени за победа и това личеше. Ще има леки промени в състава срещу Черноморец, тъй като Христо Господинов е наказан заради червен картон. Възможна е и още една промяна", каза Велков.

"Длъжни сме да имаме завишени критерии за представянето си през сезона. Високите критерии са нормални с оглед тежкия минал сезон, в който се борехме за оставане в групата. Вървим в правилната посока, нормално е да мислим за трансфери. Селекцията в зимата ще е в двете посоки", заяви Велков.

Новият изпълнителен директор на Миньор Перник Пламен Атанасов заяви, че премиите на тима за победата над ЦСКА ще са между 200 и 800 лева, в зависимост от приноса на футболиста в двубоя. Той добави, че след напускането на Георги Славчев няма никакви проблеми в отбора и Миньор продължава да се бори за постигане на целта си, шесто или осмо място в крайното класиране.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация