Раул Гонзалес става треньор на Реал Мадрид

11:52
Раул Гонзалес става треньор на Реал Мадрид
Голмайсторът на Реал Мадрид за всички времена Раул Гонзалес скоро може да поеме треньорския пост на "Сантяго Бернабеу".

Агентът на испанския играч обяви, че ветеранът има "душа на треньор" и един ден не е чудно да поведе "Кралския клуб", след забележителната му кариера като играч с бялата фланелка.

32-годишният нападател играе за Мадрид от 1994 година и според агентът му "няма нищо друго на света, което Раул да обича повече от Реал", като испанецът подобно президента Перес е обсебен само от едно - клубът.

"Той и Перес са интелигентни хора и са минали много път заедно. И двамата са обсебени от идеята за клуба. Мисля, че Раул наистина обича отбора, а освен това според мен той има душа на треньор и нищо чудно да го видим в тази светлина, когато напусне активния футбол. Той гледа Премиършип, Бундеслигата и Калчото. Харесва всичко. Футболът е живота му", заяви агентът.

Раул има договор с "Белия балет" до края на следващия сезон, но според агента му той може да бъде продължен от играча, ако в последната си година изиграе повече от 30 официални срещи. Честата смяна на треньорите на "Бернабеу" през последните години обаче може да мотивира нападателя да се откаже от играта на терена и да застане на треньорската скамейка.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

asenovec_96
15.11.2009 13:37

по добре раул да е тренер отколкото ония старчок

crissttiano
29.10.2009 13:21

*lol* да апък Роналдо ше е ипълнителен директор стига простотиии вее *beer*