Гонзо: Европа пречи на Левски и ЦСКА

11:31
Гонзо: Европа пречи на Левски и ЦСКА
"Нито подценяваме Локомотив Мездра, нито ги надценяваме, просто трябва да ги бием", каза наставникът на шампионите от Левски Георги Иванов.

"Българските клубове не са готови за два мача на седмица. Това важи за Левски, а и за ЦСКА. Мачовете в Лига Европа пречат и на двата отбора в "А" група. Това е причината за трудната ни победа над Спортист Своге и разгрома на ЦСКА от Миньор Перник. Казвам това, без да омаловажавам труда на Спортист и Миньор", това обяви пред "Меридиан Мач" директорът на "сините" Георги Иванов, който в момента изпълнява и функцията на старши треньор.

Според Гонзо след всеки мач в Европа Левски, а и ЦСКА, играе много слабо в "А" група, а причината за това е умората.

"Изиграхме един нелош мач в Австрия срещу Ред Бул. Момчетата се хвърлиха здраво, но нямаха сили да повторят играта в Своге. Точно заради това победата ни беше толкова измъчена", добави той.

Георги Иванов се надява отборът да победи Локо Мездра и по този начин да запише втори пореден успех и да прати зад себе си кризата.

"Нито подценяваме Локо Мездра, нито ги надценяваме, просто трябва да ги бием. Ситуацията наложи да играем мач за мач, като във всеки сблъсък трябва да се хвърляме като на финал", обясни Гонзо.

Директорът не скри, че е доста недоволен от отсъжданията на съдията Георги Йорданов в мача със Своге. Както е известно, реферът отсъди смешна дузпа за Спортист, като преди това подмина на два пъти да направи същото в полза на Левски при много по-изразени нарушения от страна на домакините.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

fuLL_Tim3
29.10.2009 20:33

е аз съм Левскар ама се пак Гонзо.... в европа играят така от години насам *stop*

top4o_1994
29.10.2009 15:59

ми освен тва да игреаш срещу отбори като Ботев и след тва да имаш изпитание с Базел и с Ред Бул няма как да очакваме добри резултати. слабо първенство и слабо преставяне в европа, оная 2005 година как стана с 3 бг отбори в групи и 2 отбора прескочили гр.фаза , чудо..

lubo_309
29.10.2009 15:21

Е що нашите манекени да не би да взимат малки премии в Европа. Просто това им е нивото.

ivica
29.10.2009 15:21

Кажи сега тея дето играят по седемдесет мача на сезон колко пари взимат?

crissttiano
29.10.2009 13:17

прав е наще са разглезени идиоти без мотивация совен ако не стане въпрос за пари *sick*

Gopcho
29.10.2009 12:41

Стига глупости ... Европа пречила... хората играят по 70 мача на сезон ние играем 35 .. и много сме се уморявали.. тцтцт .. горките наще Български момиченца... дай да не играят и в Европа..