Левски удари на камък с двама от набелязаните играчи

07:19
Левски удари на камък с двама от набелязаните играчи

Зимната селекция на Левски зацикли далеч преди Нова година. Според “Тема Спорт” преговорите с двама от набелязаните играчи от Станимир Стоилов са ударили на камък. Единият от посочените футболисти се подвизава в бразилското първенство и в началото е дал зелена светлина за преминаването си на “Герена”. “Сините” имат още време, за да се разберат с потенциалните си попълнения и те да пристигнат в тима. 


Единият от двамата играчи е нападател - пост, на който отборът има крещяща нужда. Желанието на Стоилов е Левски да привлече новите си попълнения преди старта на подготовката, за да може да имат достатъчно време за адаптация. През миналата година “сините” уредиха рано бразилците Цунами и Уелтон, както и централния защитник Ноа Сонко, Сундберг. 


Сега нещата не стоят така главно заради неяснотата околко клуба. След общото събрание на акционерите мажоритарният собственик наско Сираков заяви, че ще изстреля “сините” в друга орбита, което веднага наведе на мисълта, че сделка за смяна на собствеността с “Юнайтед груп” е много близо, но той лаконично отклони въпросите по тази тема. 


Едно е ясно - при положителен сценарий с мощната компания Левски ще има добри средства за селекция и няма да има проблем с привличането на набелязаните футболисти, но при друг развой ще се действа в “икономичен режим”, както сподели Станимир Стоилов. 


Вече стана ясно, че Левски ще проведе зимния си лагер в Дубай, като сумата за подготовката в ОАЕ възлиза на над 500 000 лева. Едномесечният престой на “сините” е осигурен от два спонсора, като част от парите ще отидат за намирането на силни съперници за контроли, а желанието за тази дестинация е на Стоилов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация