Френски вратар чука на Герена

08:58
Френски вратар чука на Герена
Френски вратар чука на портите на Герена, твърди поредната мълва от синия лагер. Сините усилено търсят опитен човек, който да замести Георги Петков. Капитанът почти сигурно ще бъде продаден през зимата. При положение че това наистина се случи, шампионите ще се окажат в изключително тежко положение. Напоследък Божидар Митрев не може да се отърве от контузии. Цветан Димитров пък замени Петков, но направи фатални грешки.

Така спасението за Левски може да се окаже вратар от Франция. Според някои източници става въпрос за познат играч у нас - Раис МБоли от Славия. Той прави отлични мачове за белите този сезон. Президентът на клуба Венцеслав Стефанов обаче отрече тази вероятност.

"С мен никой не е преговарял. А и да го поискат, няма да им го дам", категоричен е Стефанов. "Не знам дали имат мераци. Но едно е да искаш, друго е това да се случи. И аз вече три години искам Кака, Роналдо и Руни, но те не са при нас. Раис е отличен вратар и ще продължи да пази на Славия".

Този сезон белите вече осъществиха един трансфер на Герена. Те дадоха нападателя Дениран Ортега, който разочарова тотално със синия екип.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

machocka
07.11.2009 23:04

Абе , Петков трябва да си пази още време , добър вратар е , има тук-таме грешки , но няма футболист който да не е правил грешки...Все пак , от тях ставаме по-добри.

AviMC
07.11.2009 19:39

...А също така Бисер Михайлов и Здравко Здравков *thumb_up* ...

kaloshev
31.10.2009 10:19

peshkin, правилно правиш корекция, от Славия го купихме. Добрите вратарски школи в България обаче са само на Левски, Литекс и Славия. Другите и те може да вадят добри вратари, но гореизброените школи вадят класни вратари всяко поколение (Левски-Б. Михайлов-Д. Иванков- Н. Михайлов,Б. Митрев, а дори и Ц. Димитров) (Славия- Гошо вратарчето, М. Кирев) Литекс( Вутов, Т.Тодоров, Колев)

carterMVP
29.10.2009 11:49

Заглавието е мн яко оба4е *lol* чука на Герена

geshana
29.10.2009 11:42

Хяхяхяххяххях ... Едно е да искаш Роналдо , Кака и Рууни , съвсем друго е да искаш играч на Славия Раис или къвто е там и да ти предложат от Левски мисля че ако наистина имат интерес към него зимата ще заиграе със синята фланелка *thumb_up*

peshkin
29.10.2009 10:51

А ти не помниш ли отде взехте Петков *lol* .

bacardy_breezer
29.10.2009 09:07

ЛЕВСКИ винаги е разчитал на свои вратари.ОТ школата ни излизат най-големите вратари.Колкото до Гошо Петков ,защо ще го продаваме ?Вярно , той е класен вратар и заслужава поле за изява извън България ,но знам ,че ще го дадът в някой турски ,средняшки отбор *sick* Ако има оферта от по-голям отбор ,да го продадем да се развива ,но иначе не виждам смисъл ....