Провал за римските отбори в десетия кръг на Серия А

23:57
Провал за римските отбори в десетия кръг на Серия А
Рома и Лацио записаха поражения в 10-я кръг на Серия А. "Вълците" загубиха като гости на Удинезе с 2:1. Домакините натиснаха "джалоросите" в първите минути и това домакинско надмощие даде резултат в 21-а минута, когато след корнер на Д`Агостино, Флоро Флорес пробва да скъса мрежата зад Дони, откривайки резултата.

"Вълците" успяха да изравнят в 42-а минута, когато Де Роси довкара избита от вратаря Хандарович топка във вратата на "бианконерите". През второто полувреме Тадей от Рома бе изгонен за удар без топка срещу Инлер. Баста от домакините също бе изгонен в 78-а минута, но въпреки това Флоро Флорес донесе победата на "фриуланите" с гол в 84-а минута.

Междувременно "орлите" се издъниха у дома срещу Каляри. Лацио атакуваше преди почивката, но гостите от остров Сардиния организирано успяваха да отразяват стихийния натиск на "орлите". В 50-а минута Каляри изненадващо откри резултата с гол на Алесандро Матри, който отблизо разстреля вратаря на римляните. Така възпитаниците на Давиде Белардини продължават да нямат победа в Серия А от края на август.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация