Наполи наниза два на Милан в допълнителното време и спечели точка

23:43
Наполи наниза два на Милан в допълнителното време и спечели точка
С два гола в последните секунди Наполи се добра до 2:2 при домакинството си на Милан в среща от десетия кръг на Серия "А".

Гостите започнаха вихрено двубоя и Пипо Индзаги откри резултата още във втората минута. Зеедорф с дълъг пас изведе нападателя сам срещу Де Санктис и за СуперПипо не бе трудно с кинжален удар да преодолее вратаря на Наполи за 0:1.

Кошмарът за домакините стана пълен три минути по-късно, когато Пато удвои. Топката бе изчистена от защитата на Милан и попадна на главата на Индзаги, който по перфектен начин изведе "Патока" сам срещу вратаря. Бразилецът с лекота преодоля стража, записвайки поредно попадение в сметката си.

В последните секунди на срещата Абате от Милан бе изгонен за втори жълт картон. После последва кошмар за "росонерите". Първо Чигарини намали със силен удар от почти 30 метра, а буквално в следващата атака Денис изравни, разстрелвайки Дида отблизо.

Наполи - Милан 2:2
0:1 - Индзаги - 2-мин
0:2 - Пато - 5-а мин
1:2 - Чигарини - 90+1 мин
2:2 - Денис - 90+3 мин

Наполи: Де Санктис, Грава, Ринаудо, Ароника, Кампаняро, Маджо, Гаргано, Хамсик, Пациенца, Лавеци, Куалярела


Милан: Дида, Тиаго Силва, Дзамброта, Неста, Зеедорф, Амброзини, Пирло, Абате, Индзаги, Роналдиньо, Пато

Видео от мача ТУК!!!

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

idol_bg
29.10.2009 19:17

biznesmen....и seahorse ...Момченца млади,аз пък като гледам вий сте гледали мача,но нищо не сте видели,което съвсем не говори във ваша полза.Всъщност аз бех прекалено мек в изказването си за Дидка-та.Дори и за 2-я гол носи частична вина.Не разбирам каква е файдата от положенията дето ги извади след като пусна 2 гола за 1 мин. (със огромна заслуга и за двата).Това не може да е добър вратар.Не и вратар на Милан.На Каляри или на Лече..може,но не и на Милан.Най-страшното е че не му е за първи път.Знаете ли защо Буфон е един от най-добрите в света в последните 10 г....ами защото не пуска левашки голове.Вкарват му,но почти никога по негова вина.Това е разликата,която вие явно не разбирате.

Dente00
29.10.2009 13:40

Е то всеки може да бие Реал поне последните 4-5 години *sick* едно е да играеш с нахъсаните Наполи друго е с прехвалените Реал *wink* А този дето казва ,че Милан губи лесни точки..1-во не е гледал мача 100% и 2-ро много е лесно да биеш Наполи пред 60 000 зрители...направо е дечка играчка *lol*

dario_dereshki
29.10.2009 10:08

Аз гледах целия мач по интернет.Наполи имаха положанея много,но и Милан имаха,но Милан са такива леваци може ли да биеш Реал на Сантиаго Бернабеу и в другия мач за 2 минути 2 гола *thumb_down*

seahorse
29.10.2009 07:15

като ви чета коментарите разбирам че никои от вас не е гледал мача,дида изкара няколко невероятни положения и милан не е загубил лесни точки а се измакна с равен които им беше много,наполи имаха доста добри положения и две положения при които садията можешв да свири дузпа

biznesmen
29.10.2009 01:03

Писна ми да чета някви супер тъпи и селски коментари.Абе момчета вие гледахте ли мача ? Дида беше най-добрия направи невероятни спасявания и му давам оценка 10/10.

idol_bg
29.10.2009 00:05

Тоя Дида почва да ме изнервя сериозно.Пак негов гол.Абе тия в Милан слепи ли са бе....луди ли са. Това жалко подобие на вратар,какво още трябва да направи за да го изгонят.Като са им контузени другите вратари,в школата нямат ли вратари.Аз се чудя другите в отбора как го търпят,като заради него много пъти вече Милан губят точки.Като го защитават хак им е.....да си губят мачовете.

wordbors
29.10.2009 00:04

ебахти филма милан пак губи лесни точки и накрая ще се оразят сериозно .... *angry*

decadurabolin
29.10.2009 00:03

Е, тва е сис админа сега се мисли за №1 ... ей палячоо не сме ти виновни ние, че не си вършиш работата помияр... кво триеш цървул