Мъри предупреди: Ще бъде трудно и срещу Спартак Варна

21:39
Мъри предупреди: Ще бъде трудно и срещу Спартак Варна

Наставникът на Левски Станимир Стоилов говори пред клубната телевизия преди утрешното гостуване на Спартак Варна. Специалистът заяви, че на “сините” им е нужна една победа, за да обърне нещата в положителна насока, след пет поредни двубоя без успех.

“Готвим се за срещата със Спартак Варна, имаме доста проблеми, които постепенно решаваме. Връщането на Краев от наказание ще бъде добър момент и евентуално връщането на Филип Кръстев. Двамата ще са свежи, след като не са играли в мача с Черно море. Виждам желание във всеки мач. Футболистите имат амбиции и желание, спазват тактическата дисциплина, но ни липса голът”, каза Стоилов.

“Ще бъде трудно и срещу Спартак Варна. В последните месеци отборът израстна много като организация и натрупа повече положителни резултати. Очаквам, че и теренът няма да е в най-добро състояние, което ще затрудни футболистите, но това вече е тяхна задача да намерят решение. Явно е, че има психологическа затормозеност от неотбелязването на положения, но начинът да се излезе от тази ситуация е като бележиш. На Левски му е нужна една победа, за да обърне нещата в наша полза”, заяви още Стоилов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация