550 ченгета стягат Пловдив

19:28
550 ченгета стягат Пловдив
550 полицаи и жандармеристи ще пазят дербито Локомотив Пловдив - Ботев Пловдив, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Пловдив. Началният час на двубоя е 14.30 в събота на стадиона на "жълто-черните", предава "Стандарт".

Органите на реда ще пазят и агитката на Локомотив по пътя й от "Лаута" до Бирената фабрика. Наложени са временни ограничения за коли по маршрута бул. "Санкт Петербург" - бул. "Източен" - стадион "Христо Ботев", преди и след футболната среща. Малолетни без придружител, пияни и дрогирани няма да бъдат пускани на стадиона. Забранено е внасянето на оръжие, сигнални димки, ракети, фойерверки, бутилки.

Добра и една лоша новина научиха на "Лаута". Звездата Даксон Да Силвае възстановен напълно и тренира нормално. Под въпрос е единствено другият бразилец - Том.

В същото време шефката на "смърфовете" Галя Топалова научи от "Стандарт", че тимът й е наказан с 1 мач лишаване от домакинство и 6000 лв. глоба. Тя помоли първо да говори с ръководството, преди да коментира. После обаче изключи телефона си.

Изпълнителният директор ген. Йордан Димитров обясни, че според писмото на БФС санкцията е за опит за саморазправа с длъжностно лице - делегата на мача със Сливен Николай Начев.

"Не съм видял подобно нещо. Не смятам, че има тенденция срещу клуба. Сега мислим за Ботев. Утре (б.а. - днес) ще решаваме дали да играем срещу Миньор в Кюстендил или София", коментира Димитров пред "Стандарт".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация