Полузащитник на Барса гледа към изхода през зимата

07:28
Полузащитник на Барса гледа към изхода през зимата

Халфът на Барселона Франк Кесие вече мисли за раздяла с клуба. 25-годишният футболист бе привлечен на "Камп Ноу" като свободен агент от Милан през лятото, но той не е доволен от малкото игрови минути, които получава от началото на сезона. Затова той все по-сериозно се замисля да поиска трансфер през зимата, твърди "Фишайес".


Кесие бе важен играч в Милан и бе привлечен в Барса с големи очаквания. За момента обаче той не може да си спечели доверието на треньора Чави Ернандес. Досега той има общо 12 мача във всички турнири и 1 отбелязан гол, но в повечето случаи котдивоарецът влиза от резервната скамейка.


Халфът никак не е доволен от тази ситуация и вече обмисля опциите пред себе си. Милан е готов да си върне този футболист, ако получи такава възможност, а и още няколко клуба от Италия следят внимателно ситуацията около него и са готови да се включат в битката за подписа му.


Твърди се, че от Барселона са склонни да обмислят евентуални оферти за Кесие. Каталунците са му поставили цена от 40 милиона евро.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация