Дават солиден бюджет на Тен Хааг за нови попълнения през януари

07:12
Дават солиден бюджет на Тен Хааг за нови попълнения през януари

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг ще получи солидни средства от ръководството на клуба за зимната селекция. Шефовете са много доволни от работата на нидерландеца от началото на сезона и ще му дадат шанс още повече да подсили състава си, твърди "Съндей Уърлд".


На "Олд Трафорд" са спокойни за финансите си, тъй като вече очакват раздялата с Кристиано Роналдо, която ще освободи сериозна сума в бюджета. Португалецът доскоро бе спряган за трансфер още през януари, но дори и това да не се случи, той със сигурност ще си тръгне през лятото, когато договорът му изтече.


Междувременно Тен Хаг вече е набелязал няколко играчи за зимната селекция и ще има възможност да привлече поне един от тях. Сред желанието от нидерландеца футболисти са Коди Гакпо от ПСВ Айндховен, Жоао Феликс от Атлетико Мадрид, Едсон Алварес от Аякс и Деклан Райс от Уест Хам.


Ако положителното развитие на "червените дяволи" продължи и през пролетта и отборът завърши в топ 4, Тен Хаг ще получи дори още по-сериозен бюджет за лятната селекция.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация