ЦСКА 1948 се подсилва с бразилски нападател

06:43
ЦСКА 1948 се подсилва с бразилски нападател

ЦСКА 1948 ще привлече през зимата бразилския атакуващ футболист Педро Енрике Оливейра дос Сантос. Клубът вече има предварителен договор с 25-годишния играч, който ще се присъедини към състава, воден от Любослав Пенев, в началото на зимната подготовка. 


Педриньо, както е известен по бразилските терени, игра през миналия сезон в третодивизонния Волта Редонда. За тима записа 10 двубоя, в които е отбелязал 4 попадения и е направил една асистенция. С отбора си завършва на втората позиция в редовния сезон, на две точки от лидера Сампайо Кореа, но в плейофите за промоция в Серия Б губи от Ботафого Робейрао Прето. Роденият на 19 декември 1996 година футболист е играл и за Крисиума. 


Педро Енрике може да действа на няколко позиции в нападението, като силният му крак е десният. Той може да бъде използван като типичен таран, както и като ляво и дясно крило. От него се очаква да засили нападението, където Любослав Пенев разполага в момента с Евгений Сердюк и Алекс Колев. 


Бразилецът е бил гледан на живо в няколко мача от един от скаутите на ЦСКА 1948 - Том, и е направил отлично впечатление с изявите си. Трансферът е получил зелена светлина и от Любо Пенев. 


Педриньо ще стане шестият бразилец в тима. В момента част от състава са Елитон, Джонатан Перайра, Октавио, Енрике Рафаел и Тиаго Барбоса. 


“Тема Спорт”

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация