Алегри: След паузата ще бъде различно

18:25
Алегри: След паузата ще бъде различно

Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри се надява отборът му да реагира след отпадането от Шампионската лига. Утре “бианконерите” гостуват на Лече в търсене на трета поредна победа в първенството. 

“Остават ни пет ключови мача, четири в Серия А и един в Шампионската лига. Трябва да се концентрираме върху това. След паузата, когато всички играчи се върнат, ще бъде различно. Това е възможност за развиитие”, коментира Алегри.

Той потвърди, че Душан Влахович и Мануел Локатели ще пропуснат утрешния двубой. Специалистът говори и за възстановяването на Пол Погба и Федерико Киеза, които ще пропуснат мача с Пари Сен Жермен следващата седмица и почти сигурно няма да са на линия и за дербито с Интер на 6 ноември.

“Минали са само 11 кръга, да говорим за Скудетото е безмислено. Наполи прави изключителни неща, същото важи за Милан. Лацио, Интер и Рома правят добри неща. Ние изоставаме. Целта е да намалим разликата. Утре ни чака сложен мач. Лече взе точки срещу Фиорентина и Салернитана, те са добре организирани и могат да бъдат опасни на контраатаки. Ако се налага, трябва да сме готови да играем мръсно”, заяви Алегри.

Попитан дали определя началото на сезона като провал, специалистът отговори: “Тези неща се случват. Не мога да намеря точната дума, това е ваша работа. Аз се концентрирам върху тренировките. Някои клубове са извън Шампионската лига осем години или са отстранени. Не ни трябва да се ядосваме, така няма да излезем от тази ситуация”.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация