Фъргюсън има банда от треньори във Висшата лига, които тормозят Бенитес

18:52
Фъргюсън има банда от треньори във Висшата лига, които тормозят Бенитес
Мениджърът на Уигън Роберто Мартинес заяви, че мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън има банда от треньори в Премиършип, които работят за него и тормозят Рафа Бенитес.

"Фъргюсън има групичка от лоялни хора навсякъде сред треньорите - Стив Брус, негов бивш играч, Сам Алърдайс, който се мисли за негов наследник, както и други. От другата страна седи Бенитес, който е сам и те го атакуват по всички линии", коментира Мартинес.

Шефът на Ливърпул предизвика "буря" миналия сезон, след като обвини мениджърът на "червените дяволи", че има твърде много власт и стига твърде далеч в отношенията си с ФА. На въпрос дали Фъргюсън има твърде много власт във футболната асоциация Мартинес отговори:

"Да, много. ФА го обвини, че е обидил рефера, истината е, че едва ли не го молеха да им прости затова. Иначе биха смазали всеки друг."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Jordy_
07.11.2009 11:43

Мда, има банда от треньори... а когато нямат мач във ВЛ се събират по тъмните улички, за да пушат марихуана...

magicbedtime
29.10.2009 15:56

О мили боже тоз па и кви простотий дрънка...Имал бил той банда от трениори,кви тъпотии може да каже човек само за да привлече внимание *sick*

crissttiano
28.10.2009 21:13

michael_foreveр а според теб кой е най-големия тренйор *smile* Мартинес просто го е яд че неможе да е трнйор на голям отбор като Ливърпу,Юнайтед,Арсенал и т.н. *wink* gocktherock прав си *thumb_up*

michael_forever
28.10.2009 21:08

НЕ съм казал че съм прав или че ги разбирам.Просто казах на кристияно да не отхвърля набързо твърденията защото може да има(а друг е въпроса че аз смятам че има)дори и малко истина.

JuLiEn90
28.10.2009 20:21

Нищо от тези глупости не е вярно ....... а мениджърът на Уигън е идиот *thumb_down*

gocktherock
28.10.2009 19:41

Пич, а ти кво си. Ти си същата форумна мишка, в която обвиняваш предишния. И по какво разбра, че говори истини. Ти в тези среди ли си? Нещо много знаете само да говорите, ма иначе сте дришльовци големи

michael_forever
28.10.2009 19:30

Кристиано, виждам че доста си се разпалил? Защо? Защото чуваш истини? защото обвиняват любимия ти отбор? Какво като най-великия треньор(според теб аз се съмнявам) е над закона и правилниците? Той може да обижда и да му знае устата без последици. И какво като Мартинес е шеф на малък отбор. Това не му пречи да види,да усети и подуши нещата както стоят.Истината е че мартинес е във тези среди за разлика от тебе защото ти не си нищо повече от форумна мишка и "онлайн бияч".

crissttiano
28.10.2009 19:15

Тоя прост кретен няма право да говори нищо против най-великия тренйор *thumb_down* Мартинес подлата мишка да си гледа Уигън и да не се меси на Ман Юн и Поол тоя кретен смотан много е далеч от САФ или Рафа Бенитез *thumb_up* имал си групичка ... малоумник със малоумник *sick*