Роби Кийн: С Арсенал сме на едно ниво

16:45
Роби Кийн: С Арсенал сме на едно ниво
Капитанът на Тотнъм Роби Кийн смята, че отборът му вече няма от какво да се страхува от Арсенал и определи "шпорите" като по-силни от тима на Арсен Венгер.

Двата лондонски клуба се изправят един срещу друг в среща от Премиършип този уикенд и бившият нападател на Ливърпул е убеден, че отбора ще влезе в топ четири този сезон.

"Като погледнеш двата отбора и определено сме на едно ниво. През последните четири-пет години Арсенал винаги са били пред нас, но сега нещата стоят по различен начин. Ще правим равносметки в края на сезона, но ако погледнем резервната скамейка ние имаме малко по-силен състав от тях", коментира Кийн.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

cobrito
29.10.2009 18:31

може да сте на едно ниво с болтан и стоук но не и с Арсенал *lol* *lol*

rusev11
29.10.2009 16:12

Тоз обаче наистина май си вярва *lol* .Както всяка година само приказки и накрая 6 7 8 *smile* и то не само тотнам но и Вила Евертан.Другите поне не се изхвърлят толкова.Ако ще има нов отбор в топ 4 това ще е Сити и то не н мястото на Арсенал *thumb_up*

fenooo
29.10.2009 13:04

Кийн мечтателя *lol* - St Totteringham's Day *beer*

rokera_henry
28.10.2009 18:19

аххахахаххаххххаххха е тука се засмях с глас хахахаха то да ревеш ли ,да се смееш ли ,като видиш подобни коментари ,пък да не говорим мненията отдолу хахахахаахахха Просто толкова са смешни ,че даже няма смисъл да ги коментирам ,достатъчно е да се прочете ,за да се избухне в смях аххахахах *lol*