Влахович: Сезонът едва започна и всичко може да се случи

18:05
Влахович: Сезонът едва започна и всичко може да се случи

Нападателят на Ювентус Душан Влахович призна, че 2022 година е можела да бъде по-добра. Към момента грандът от Торино изостава с 10 точки от лидера в италианския шампионат Наполи. Сръбският национал заяви, че иска да се развива всеки ден. 

„Искам да правя все повече и повече. Човек винаги може да напредва и да става по-добър. Мисля, че можехме да се справим по-добре през 2022 година. И в лично отношение, и що се отнася до отбора“, коментира Душан Влахович пред телевизия TNT Sports. „Сега е важно да останем спокойни и да се подготвяме за всеки мач по отделно. Сезонът едва започна и всичко може да се случи. Концентрирани сме върху работата, която трябва да свършим. Нека видим какво ще се случи. Нямах проблеми с приспособяването още от първия ден. Всички ме накараха да се чувствам спокоен, от играчите до директорите. Опитните футболисти ми помогнаха изключително много и станахме приятели с много от тях. Късметлия съм“, каза още Душан Влахович. 

Тимът на Ювентус ще гостува на Бенфика тази вечер в среща от груповата фаза на Шампионската лига, а шансовете на отбора за класиране напред са минимални. „Бенфика има отличен отбор. Ще ни бъде много трудно, особено в Португалия. Атмосферата е много хубава. Трябва да дадем всичко от себе си. Детайлите решават мачовете и трябва са сме внимателни за всичко“, заяви Влахович.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация